МВР разкри подробности за мащабната акция срещу незаконната миграция, която се

...
МВР разкри подробности за мащабната акция срещу незаконната миграция, която се
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: 12 души са задържани за трафик на мигранти в Сливен

МВР разкри подробности за огромната акция против противозаконната миграция, която се организира на територията на няколко регионални дирекции на полицията

" Акцията се провеждана територията на цялата страна. В последните два дни бяха извършени интервенции против две групи, които се занимават с трафик на мигранти. На територията на Сливен през вчерашния ден има 12 арестувани лица, от които 5 са с повдигнати обвинявания и наложена мярка задържане под стража за 72 часа ".  

Това съобщи на брифинг в Пловдив основния комисар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, предава.

При осъществените голям брой обиски са арестувани 19 мигранти. „ Касае се за добре структурирана група, която се занимава с тази незаконна активност. Подобна акция беше поведена и в Пловдив в понеделник ”, акцентира той. И добави: ”Това същ е една добре проведена група за трафик на хора. Каналът за трафик в Пловдив към сегашния миг е кръстосан ”.

„ Очакваме да има още голям брой арести. Както министърът съобщи във връзка гибелта на двамата сътрудници в Бургас, страната ще отговори с цялата си мощност. За всяко едно лице, за което може да съберем данни, че има съпричастност към този тип активност – ще му бъдат   повдигнати обвинявания. Това, което ще видите през идващите дни и седмици, е да се видят още резултати във връзка на тази активност ”, безапелационен беше Тодоров.

По думите му та този стадий той не може да показа информация дали има забъркани чиновници на „ Гранична полиция ” при разбиването на канала за трафик в Пловдив.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР